Er Casino Cashback værd at gå efter?

(Annonce: Siden indeholder annoncelinks)

11. MAR 2022

Med et Casino Cashback program får du typisk 8-10% tilbage af det, du taber på et casino i løbet af en uge. Hvis du vinder, får du ikke noget, men det koster heller ikke noget i gevinsten - der er altså kun fordele ved at få Cashback i forhold til at spille uden muligheden for Cashback.

Men med en Cashback rate på højest 10% er vi meget langt fra værdien af en 100% casino bonus. Hvis du indbetaler 100 kr. får du 100 kr. i casino bonus, mens du kun får 10 kr. tilbage, hvis du taber pengene på et casino med Cashback. Så er der overhovedet nogen grund til at gå efter Cashback?

 

Fordele ved Casino Cashback

Men de lave procenter umiddelbart kan få Cashback programmerne til at virke uattraktive i forhold til casino bonusser, er der nogle klare fordele med Cashback:

  • Du får Cashback oveni evt. bonusser - du kan altså modtage både casino bonus og Cashback med samme indbetaling
  • Du modtager normalt din Cashback helt automatisk - uden tilmelding og uden at skulle sætte sig ind i bonusbetingelser
  • Og når vi taler om betingelser, så er der som regel meget få betingelser knyttet til din Cashback - du kan hæve pengene med det samme
  • Der er ikke gennemspilskrav på Cashback

Du er altså ikke tvunget til at vælge mellem Cashback og casino bonus, men du kan få begge dele. Ligesom flyselskabernes Frequent Flyer miles og hotellerne loyalitets-programmer, modtager du med et Cashback program en ekstra fordel, men det forhindrer dig ikke i at benytte de bedste tilbud, som firmaerne tilbyder - uanset om det er et hotel eller et casino.

 

Hvordan får jeg mest ud af et Cashback program?

Cashback er kendetegnet ved, at du får noget, når du taber, mens du ikke får noget, hvis du vinder. På den måde adskiller de sig fra casino bonusser, som du får uanset om du taber eller vinder.

Det åbner faktisk for at få en helt reel fordel over casinoet, selvom Cashback procenten kun er på 10%.

Hvis du f.eks. spiller 100 kr. på rød på rouletten to uger i træk, har du 50% for at vinde ét af de to spil, 24% chance for at vinde begge spil og 26% chance for at tabe begge spil. Med det mest sandsynlige udfald - at du vinder et af spillene - modtager du 200 kr. den uge, hvor du vinder, mens du får 10 kr. tilbage den uge, du taber. Du ender altså med 210 kr. fra en samlet indsats på 200 kr. og har dermed fået 10 kr. i gevinst. Med en teoretisk tilbagebetalingsprocent på 97,3% har casinoet normalt en fordel på 2,7% over dig - de vinder i gennemsnit 2,70 kr. hver gang, du spiller 100 kr. - men i dette tilfælde, hvor 10% cashback regnes med, har du i stedet en fordel over casinoet på 2,4%.

Indrømmet: Dette er ikke en fantastisk måde at blive hurtigt rig på. Du kan kun placere et spil om ugen, og der er lige så stor chance for at casinoet vinder mange uger i træk, som at du gør det samme. Men det illustrerer en situation, hvor du har stor fordel af et Cashback program.

Et Cashback program giver størst fordel for spillere, der ikke omsætter deres penge så mange gange. Det vil sige spillere, der satser en stor andel af deres penge i hvert spil, samt dem der spiller på spil med høj volatilitet. Et spil med høj volatilitet er f.eks. spil på enkeltnumre på rouletten, eller spilleautomater med Jackpots. Hvis du ikke er heldig at vinde på disse spil, taber du pengene relativt hurtigt og til derfor få udbetalt din Cashback. Eksempler på spil med lav volatilitet er spil på rød og sort på rouletten, blackjack og spilleautomater som Starburst. Her kan du ofte spille i lang tid for dine penge, uden at din saldo går særligt meget op eller ned. Den indbyggede fordel til casinoet i form af tilbagebetalingsprocenten på under 100% vil i dette tilfælde være væsentligt større end Cashbacken.

 

Hvad kendetegner et godt Cashback program?

Der er tre faktorer, du skal kigge efter, når du vurderer et Cashback program:

  1. Hvad er Cashback procenten?
  2. Hvilke spil er med i programmet?
  3. Er der regler der gør, at jeg måske ikke får udbetalt Cashback?

De bedste Cashback programmer har naturligvis en høj Cashback procent, inkluderer de spil, som du alligevel ville spille på, og har så få regler som muligt.

 

De bedste Cashback programmer i Danmark

De bedste Cashback programmer finder du i Danmark hos Unibet og ikke mindst Maria Casino. Begge programmer har samme regler:

  • Alle casinospil giver Cashback - både spilleautomater, bordspil og Live Casino
  • Du får til gengæld ikke Cashback fra spil på sport, poker, bingo og minispil i bingosektionen
  • Du får ikke Cashback fra spil med bonuspenge
  • Der er ingen omsætningskrav på Cashback
  • Du er automatisk tilmeldt Cashback programmet
  • Du modtager automatisk din Cashback en gang om ugen baseret på dit nettotab (alle tab minus alle gevinster) fra de foregående 7 dage

Hos Maria Casino får du 10% Cashback hver mandag inden kl. 18:00 baseret på dit nettotab fra casinospil fra mandag til søndag.

Få 10% Cashback på Maria Casino

 

Unibet får du 8% Cashback hver fredag inden kl. 18:00 baseret på dit nettotab fra casinospil fra fredag til torsdag.

Få 8% Cashback på Unibet

 

Her får du også Cashback

De følgende casinoer giver også cashback, men de gør det lidt mere besværligt at få det.

MagicRed giver 10% Cashback hver onsdag afdit nettotab på spilleautomater fra det forrige 7 dage, men du kan ikke modtage mere i Cashback end din samlede indbetaling indenfor samme periode. Der er ikke gennemspilskrav på din Cashback.

Få 10% Cashback på MagicRed

 

Samme tilbud har de på Billion Casino. Du får 10% Cashback hver onsdag, men kun op til det beløb, du har indebetalt de foregående 7 dage.

Få 10% Cashback på Billion Casino

 

NextCasino giver også 10% Cashback hver onsdag op til det beløb, du har indbetalt ugen før.

Få 10% Cashback på NextCasino

 

Vi runder af med SpilleHallens rouletteklub. SpilleHallen er et spændende dansk casino med egenudviklede spilleautomater og masser af gode kampagner. Vi er dog ikke imponerede over deres Cashback tilbud: Du får 3% i Cashback, men kun fra spil på Live Rouletteborde. Hvis du taber 1.000 kr. i løbet af en uge, kan du altså logge ind på din konto om mandagen og finde 30 kr. i Cashback. Du skal være tilmeldt Bonusklubben for at få Cashback.

Få 3% Cashback fra Live Roulette på SpilleHallen

Annonce: Siden indholder annoncelinks. Casinopenge modtager betaling fra nogle casinoer nævnt på Casinopenge. 18+. Spillemyndighedens rådgivning på Stopspillet.dk. Selvudelukkelse på ROFUS.nu.. Alle regler og vilkår fremgår af casinoets hjemmeside.

Vi anvender cookies på www.casinopenge.dk - vores Persondatapolitik
Cookies, nej tak
OK, jeg accepterer cookies