Persondatapolitik Casinopenge privatlivspolitik
Martingale Roulette system (Annonce: Siden indeholder annoncelinks)

Martingale Roulette system

 

Dette er alle roulette systemers konge og formodentlig det ældste roulette system der har til formål at slå casinoet. Det er let at lære og nye spillere bruger ofte dette system når der skal spilles på lige/ulige tal og rød/sort.

 

I al sin enkelhed går Martingale ud på at fordoble sin indsats efter hver gang man har tabt. Filosofien er at man med denne fremgangsmåde på et eller andet tidspunkt vinder så stort at man vinder det tabte hjem.

 

Lad os sige at du har satset $5 på rød og sort vinder, dermed er $5 tabt. Næste runde fordobler du indsatsen til $10 på rød. Sort vinder igen, og du fordobler igen til $20 i indsats. Status er nu at du har tabt $15($5+$10) Hvis du så vinder 3. gang har du således hentet det tabte hjem + en gevinst på $5.

 

Konceptet i Martingale roulette spil systemet, er at teoretisk set vil man vinde på et eller andet tidspunkt. Statistisk set er der kun 1% chance for at tabe ved 6. runde. Og det er det denne spil strategi sælges på: Vinderchance på 99%!

 

Antal spil på samme farve

Chance for at tabe

1

52%

2

28%

3

15%

4

8%

5

4%

6

2%

7

1%

 

Dette er i grove træk konceptet i Martingale strategien. Du kan læse meget mere om denne strategi i mere om Martingale Roulette Strategi her på Casinopenge.dk

 

Få 100 kr. uden indbetaling på LeoVegas LIVE Casino

 

 

Alle regler og vilkår fremgår af casinoets hjemmeside. Casinopenge modtager betaling fra nogle casinoer nævnt på Casinopenge. 18+. Stopspillet.dk. ROFUS.nu.

Spil med lav indsats og vind alligevel store beløb

De 10 Blackjack tips

PartyGaming casinospil og RTP

Sic Bo Regler

Den gratis roulettebonus er tilbage - men kun gennem Casinopenge

Hvem satser 2 millioner på Live Roulette? Du har muligheden her og alle kan være med.

TOP CASINOER

Gratis bonus
100 kr.

Hjælpelinje: StopSpillet.dk. Selvudelukkelse: ROFUS. 18+. Spilkrav: 1.000 kr. på spilleautomater. Vilkår gælder.

Få 100 kr. gratis bonus på Casino.dk
Spins uden indskud
150 til Book of Dead

Spilkrav: 10x = 1.500 kr. på udvalgte spil. Yderligere vilkår gælder.

Få 150 spins uden indskud på Royal Casino
1. indbetalingsbonus
100% op til 1.000 kr.

Spilkrav = 10x bonus. Yderligere vilkår gælder.

Få 50 Spins uden indskud på Mr Green
Free Spins u/indskud
50 Cash Spins
1. indbetalingsbonus
100% op til 1.000 kr.
Live Casino Bonus
100% op til 1.000 kr.

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Få 50 Free Spins uden indskud på LeoVegas
Gratis bonus
50 kr. til Live Casino
Spins u/indskud
10 på Book of Dead

Hjælpelinje: StopSpillet.dk. Selvudelukkelse: ROFUS. 18+. Vilkår gælder.

Få Spins+Bonus u/indskud på Nordicbet

Nyeste godkendte casinoer

Spins v/indskud
100 på Book of Dead
Mandags-Spins
hver mandag

Spilkrav: 10x = 2.000 kr. Yderligere vilkår gælder.

Få 100 Free Spins på Kapow Casino
1. indbetalingsbonus
100% op til 500 kr.
Få 500 kr. bonus på PlayJango
1. indbetalingsbonus
100% op til 500 kr.
Få 500 kr. bonus på LuckyVegas
1. indbetalingsbonus
100% op til 1.000 kr.
Få 100% bonus op til 1.000 kr.
1. indbetalingsbonus
100% op til 1.000 kr.
BonusBaren
Vælg dine egne gaver
Få 100% op til 1.000 kr. ComeOn

Vi anvender cookies på www.casinopenge.dk
x
OK, jeg accepterer cookies