GDPR

GDPR

(Annonce: Siden indeholder annoncelinks)

8. APR 2018

Persondatapolitik (2021) - Casinopenge.dk

 

Introduktion

Casinopenge.dk gemmer ikke brugeroplysninger af nogen art, men vi benytter Google Analytics til at analysere trafikken på Casinopenge.dk.

Som udgangspunkt lægger Google derfor en Cookie på din computer (en lille tekst-fil), der viser, hvad du klikkede på for at komme ind på Casinopenge.dk, hvilke sider du har besøgt på Casinopenge.dk, og hvilke links, du har klikket på på Casinopenge. Vi har ikke adgang til nogle oplysninger, der kan identificere, hvem du er, men Google tildeler dig et anonymiseret nummer, som gør os i stand til at se, om du har besøgt siden før, eller om du besøger os for første gang.

Vi viser ikke nogle personlige reklamer på Casinopenge.dk - alle sider på Casinopenge.dk er fuldstædigt ens for alle læsere, og bliver kun justeret i udseende baseret på din browsertype.

Første gang du besøger Casinopenge.dk bliver du vist en advarsel om, at vi benytter Cookies, hvor du kan vælge om du vil acceptere det eller ej. Hvis du vælger ikke at acceptere Cookies, gemmer vi kun en Cookie på din computer, der alene indeholder dit valg om, at du ikke accepterer Cookies.

Hvis du sender en email til Casinopenge.dk vil den blive opbevaret, så længe den har relevans. Se mere under Tidsfrister for sletning/opbevaring.

 

Kontaktoplysninger på persondataansvarlig

Ole Peter Riis-Holm

info@casinopenge.dk

Dataansvarlig:

Wintastic ApS

Møllen 1, Skovby, 8464 Galten

 

Tidsfrister for sletning/opbevaring

Vi tilstræber at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke længere har relevans. Dog opbevarer vi persondata i forbindelse med lønnede ansættelsesforhold, regnskabsbilag mv. i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven.

Dine rettigheder efter persondataforordningen

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du adskillige rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger (oplysningspligt)
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring
  • Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportabilitet)

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til vores persondataansvarlige.

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger der findes som sikkerhedskopier).

Hvis vi kan rette oplysninger, gør vi dette, medmindre det kræver en uforholdsmæssigstor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde vores IT-systemer på en måde, der beskytter personoplysninger fra tyveri, fejlagtig eller skadelig udnyttelse eller deling etc. Når vi sletter dine personoplysninger, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere/sikkerhedskopisystemener med det samme.

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/Oplysninger, som vi videregiver

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for Casinopenge.dk med minde du udtrykkeligt har givet dit samtykke.

Det kan bl.a. være til disse formål:

  • Til ekstern databehandling
    Vi videregiver personlige oplysninger til vores samarbejdspartnere eller andrebetroede virksomheder eller personer, der behandler dem for os. Deres behandlinger baseret på vores instrukser og i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og andre gældende tiltag til fortrolighed og sikkerhed, eksempelvis vores databehandleraftaler.
  • Af juridiske årsager
    Videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Casinopenge.dk hvis vi i god tro mener, at adgang, brug, bevarelse eller offentliggørelse af oplysningerne er nødvendig for at:
  • Overholde gældende love, bestemmelser, sagsanlæg eller retsgyldige anmodninger fra offentlig myndigheder og andre.
  • Registrere, forhindre eller på anden måde at beskytte mod lovovertrædelser eller brud på datasikkerheden.
  • Holde Casinopenge.dk fri fra skade, sikre offentlighedens rettigheder,ejendom eller sikkerhed, sådan som det kræves eller tillades i henhold til lovgivningen.

Informationssikkerhed

Vi arbejder hårdt for at beskytte Casinopenge.dk og vores ansatte, frivillige, kunder og samarbejdspartnere mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af personoplysninger, som vi lagrer.

Vi har implementeret følgende organisatoriske og tekniske foranstaltninger:

  • Antivirus på alle it-systemer, der behandler personoplysninger
  • Backup af alle it-systemer, der behandler personoplysninger
  • Anvendelse af branchetypiske it-systemer til behandlingsaktiviteterne
  • Adgangsbegrænsning til personoplysninger, så der kun gives adgang, hvor det er nødvendigt
  • Databehandleraftaler med leverandører, der behandler personoplysninger på Casinopenge.dk's vegne
  • Vejledning i sikker behandling af personoplysninger og informationsaktiver for personale med adgang til informationssystemer
  • Gennemførelse af ovenstående risikovurdering og dokumentation af alle systemer,der behandler personoplysninger i samarbejde med vores IT-ansvarlige for at sikre et oplyst grundlag for sikkerhedsniveauet for persondatabehandlingen i Casinopenge.dk.

Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder

Vi gennemgår regelmæssigt, at vi overholder vores egen persondatapolitik. Vi overholder også Adskillige, selvregulerende sikkerhedspolitikker. Når vi modtager formelle skriftlige klager, kontakter vi afsenderen for at følge op på klagen. Vi samarbejder med de relevante lovgivendemyndigheder, f.eks. Datatilsynet, om at løse klager om overførsel af personlige data, som vi ikke kan løse direkte med de berørte.

 

Ændringer

Vores privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Vi begrænser ikke dine rettigheder i henhold til denne privatlivspolitik uden dit udtrykkeligesamtykke. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik angives på denne side, og hvis der sker væsentlige ændringer, vil vi gøre opmærksom på dem på en mere iøjnefaldende måde, f.eks. via e-mail.

Alle regler og vilkår fremgår af casinoets hjemmeside. Casinopenge modtager betaling fra nogle casinoer nævnt på Casinopenge. 18+. Stopspillet.dk. ROFUS.nu.

Vi anvender cookies på www.casinopenge.dk - vores Persondatapolitik :)
Cookies, nej tak
OK, jeg accepterer cookies